Ferielejr/Kursusejendom Mariendal

Børnenes Kontors kursus‐ og ferieejendom ligger ved Mariendal Strand.

Mariendal feriekoloni er et skønt feriested for børn og voksne. Ejendommen er beliggende på en stor naturgrund tæt på dejlig badestrand med skøn natur.

Bygningerne er indrettede med entre med garderobe spisestue/festsal, pejsestue, køkken med moderne hjælpemidler til storkøkkendrift, kaffe‐ og opvaskerum, afdeling med soveværelser, toiletter og badeværelser og lille ekstra fløj til lærere eller lign.

 

Lejren har desuden en skøn udestue der er meget hyggeligt indrettet og en stor naturgrund med professionel legeplads, bålplads, terrasser og gode muligheder for at spise ude i det fri.

Lejren er indrettet med handicapvenlige bad‐ og toiletforhold og adgang er egnet til kørestole og gangbesværede.

I sommerhalvåret udlejes kolonien udelukkende til feriekoloni, skolelejr, børnehave‐ og institutionsture – alle hvor der er børn med.

Lokalplanen tillader ikke udlejning til private selskaber og arrangementer  fra 1. april til 1. oktober.

I vinterhalvåret er der mulighed for at leje stedet til et privat arrangement.

 

Faciliteter

I den ene fløj er der 7 værelser med 4 senge, 4 værelser med 2 senge og 1 værelse med 1 seng. Der er håndvask og eget skab på alle værelser. Her er endvidere toiletter og baderum.

Den anden fløj indeholder 3 værelser med 3 senge i hver. To af rummene er med dør imellem og kan bruges sammen. Disse to har fælles badeværelse. Det sidste værelse har eget badeværelse. Der er i alt 46 sovepladser.

Praktiske oplysninger:

Der findes mappe med informationer på stedet ved ankomst.

Der er service, bestik mv. til mindst 50 personer.

Der er dyner og puder. Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude  mv. skal medbringes.

 

Man skal selv renholde værelser. Efter endt ophold fejes gulvet i køkkenet, spisesal,

pejsestue og værelser. Borde og stole stilles på plads og gulvet i køkkenet skal vaskes.

Parkering skal ske på grundens parkeringspladser og på græsplænen på grunden. Det er absolut ikke tilladt at parkere på Drosselvænget og Mågevænget.

Da vores ejendom er beliggende i et sommerhusområde skal al musik (både levende og på anlæg) stoppe senest kl. 01.00. Vinduer og døre overalt i huset skal lukkes senest kl. 23.oo for at tage hensyn til naboer.

Det er ikke tilladt at affyre fyrværkeri grundet brandfare.

Busforbindelse: Der er busforbindelse til Aarhus meget tæt på ejendommen. Nærmeste togstation er Malling, ca. 3 km og Aarhus ca. 18 km.

 

Se billeder og plantegning

[her]

 

For yderligere oplysning kontakt daglig leder Hanne Lange på 5129 6962 på hverdag ml. kl. 8.00 og 16.00 eller send en mail på aarhus@bornenes‐kontor.dk

 

Børnenes Kontor i Aarhus

Sdr. Ringgade 35, 8000 Aarhus C

Tel. 5129 6962  |  aarhus@bornenes-kontor.dk