top of page

Mariendal

Feriekoloni

Skal du på lejrskole eller endagstur med din institution/klasse, eller mangler du et sted at undervise, kan du leje vores skønne feriekoloni. 

 Ønsker du at leje det til en privat fest, er dette muligt i vinterhalvåret.

Faciliteter

Børnenes Kontors kursus- og ferieejendom er beliggende på en stor naturgrund tæt på en dejlig badestrand med skøn natur ved Mariendal Strand.

 

Bygningerne er indrettede med entre med garderobe, spisestue/festsal (med plads til 66 siddende personer), pejsestue, køkken med moderne hjælpemidler til storkøkkendrift, kaffe- og opvaskerum, afdeling med soveværelser, toiletter og badeværelser, en hyggelig udestue samt en lille ekstra fløj til lærere eller lignende. Der er i alt plads til 49 overnattende.

I hovedhuset er der syv værelser med fire senge, fire værelser med to senge og et værelse med en seng. Derudover er der fælles toiletter og baderum. Den lille ekstra fløj indeholder tre værelser med fire senge i hver. To af værelserne deles om et badeværelse, hvor det sidste har eget badeværelse. 

 

Lejren har desuden professionel legeplads, bålplads, terrasser og gode muligheder for at spise ude i det fri, er indrettet med handicapvenlige bad- og toiletforhold, og adgang er egnet til kørestole og gangbesværede.

Prisen for leje er 15.000 kr. for en weekend. Endagsleje er 10.000 kr. + 2000 kr. pr. efterfølgende dag. Der betales et depositum på 1500 kr. 

I sommerhalvåret udlejes kolonien udelukkende til feriekoloni, lejrskole, institutionsture, udlejning med undervisning – alle hvor der er børn eller unge med. Lokalplanen tillader ikke udlejning til private selskaber og arrangementer fra 1. april til 1. oktober. Men i vinterhalvåret er det muligt at leje stedet til et privat arrangement.

Billeder

bottom of page