top of page

Kender du nogen børn, der ikke kommer på sommerferie?

Hvert år afholder Børnenes Kontor gratis sommerophold for børn i alderen 8 – 12 år, der ellers ikke har mulighed for at komme på ferie grundet deres forældres økonomi eller sociale forhold.

I år er sommerlejren i uge 28, fra mandag den 8. juli til lørdag den 13. juli 2024

Sommerlejren afholdes på vores dejlige feriekoloni, Mariendal, ved Ajstrup Strand 17 km syd for Aarhus. Kolonien ligger på en stor naturgrund med legeplads, bålplads og plads til masser af udeaktiviteter.

 

Vi hygger os og leger. Vi vægter nærvær, sociale relationer og naturoplevelser. Der er kompetente voksne med både lyst og erfaring til at give børnene en dejlig oplevelse.


Ønsker du at melde dit barn til, skal du udfylde ansøgningsskemaet nedenfor og sende det retur til aarhus@bornenes-kontor.dk. Ansøgningsfristen er 1. juni. Endelig besked 8. juni. Udvælgelsen sker ud fra en økonomisk betragtning. Normalt vil forsørgerens økonomiske grundlag være kontanthjælp, ressourceforløb, førtidspension eller anden lav indkomst.

Hent ansøgningsskema

Når ansøgningen er godkendt, sendes en liste med praktiske informationer. Både børn og personale mødes på busholdepladsen ved Musikhuset og transporteres til vores ferielejr i busser.

 

Ved spørgsmål ring til Troels Vestergaard på tlf. 5129 6962 alle hverdage i dagtimerne.

bottom of page